ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ ΠΑΤΡΑ

Η εταιρεία Αεραγωγός, στην Πάτρα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό της καμινάδας σας με σύγχρονα μέσα και λύνει τα προβλήματα αναρρόφησης και οσμών του τζακιού.

Ο καθαρισμός της καμινάδας του τζακιού πρέπει να πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο. Είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς προφυλάσσει από τη δυσάρεστη ανάφλεξη των υπολειμμάτων την καύσης στο εσωτερικό της καμινάδας, αλλά βοηθάει και στην αποδοτικότερη λειτουργία του όλου συστήματος.

Πρέπει, βέβαια, να γίνεται σωστός καθαρισμός, γιατί μόνο τότε σάς απαλλάσσει από όλα τα υπολείμματα της καύσης, από τη μυρωδιά τις υγρές ημέρες της άνοιξης, αλλά και από τα αιωρούμενα σωματίδια που πέφτουν και λερώνουν το σαλόνι μας.

Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει, υπεύθυνα, τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας, χωρίς να λερώσει το χώρο σας, ενώ, μετά τον καθαρισμό, μπορείτε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία του όλου συστήματος του τζακιού σας. 

Τέλος, στον Αεραγωγό μπορούμε, ακόμα, να αντικαταστήσουμε το συμβατικό σας τζάκι με ένα νέο, ενεργειακού τύπου, καθώς ασχολούμαστε με την εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών, ενώ δίνουμε και τις καλύτερες λύσεις σε σόμπες πέλλετ και ξυλόσομπες.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ