ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στην εταιρεία Αεραγωγός, στην Πάτρα, προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες σε ό,τι αφορά τα συστήματα Εξαερισμού και Κλιματισμού. Αναλαμβάνουμε τη Μελέτη και Εφαρμογή Οικιακού και Επαγγελματικού Κλιματισμού και Εξαερισμού, με άψογο επαγγελματισμό. Προβαίνουμε, επίσης, στην κατασκευή – εμπορία αεραγωγών, αλλά και εξαρτημάτων και συστημάτων θέρμανσης, τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών, για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Μπορούμε, επί παραδείγματι, να σχεδιάσουμε για σας τη βέλτιστη δυνατή λύση, αναφορικά με τα συστήματα εξαερισμού επαγγελματικών χώρων εστίασης, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην απρόσκοπτη λειτουργία αυτών των χώρων. Γενικότερα, η εταιρεία μας διακρίνεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ό,τι αφορά το Βιομηχανικό Εξαερισμό και Κλιματισμό.

Βιομηχανικός εξαερισμός

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να σας παράσχει αξιόπιστες υπηρεσίες στο πολυσύνθετο θέμα του βιομηχανικού εξαερισμού. Με πείρα και άψογο επαγγελματισμό, μπορεί να προβεί στην επίλυση και των πλέον σύνθετων θεμάτων που άπτονται του βιομηχανικού εξαερισμού. Έχοντας σχεδιάσει πολλά συναφή έργα, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε τις πιο εξειδικευμένες λύσεις, με ακρίβεια και απόλυτη επιτυχία. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας μπορούν επισκεφθούν τον εκάστοτε βιομηχανικό χώρο που χρήζει εξαερισμού, να μελετήσουν τις ιδιαιτερότητές του και να σας προτείνουν την κατάλληλη λύση, με γνώμονα την αξιοπιστία, αλλά και την εξοικονόμηση πόρων. Ας σημειωθεί, βέβαια, ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας μας, καθώς πολλά είναι τα συστήματα βιομηχανικού εξαερισμού που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία μας σε βιομηχανικές μονάδες της χώρας μας. 

Βιομηχανικός Κλιματισμός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων βιομηχανικού κλιματισμού, με στόχο την παροχή αξιόπιστων λύσεων που επιτρέπουν την ομαλή και απρόσκοπτη παραγωγή σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον. Η σημασία ενός σωστού συστήματος βιομηχανικού κλιματισμού είναι μεγάλη, καθώς συνδέεται άμεσα τόσο με τις υψηλές επιδόσεις, όσο και με την πρέπουσα και ιδανική ενεργειακή απόδοση. Ειδικά σε χώρους τροφίμων, φαρμάκων, αλλά και γραφικών τεχνών, οι σωστές συνθήκες ψύξης και θέρμανσης συνδέονται άμεσα με την ομαλή διεξαγωγή της παραγωγικής διαδικασίας. Η εταιρεία Αεραγωγός έχει εκπονήσει, με επιτυχία, πολλά έργα στον τομέα της μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων κεντρικού βιομηχανικού κλιματισμού. Κατόπιν ειδικής ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης, μπορούμε να σας παράσχουμε αξιόπιστα και αποδοτικά συστήματα (αερόψυκτους / υδρόψυκτους ψύκτες, αεροψυκτήρες, κλιματιστικές μονάδες κ.λπ.). Και μετά την εγκατάσταση, είμαστε πάντα κοντά σας με after sales υπηρεσίες. Στόχος μας, σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι να δημιουργούμε συνθήκες ιδανικές τόσο για την εκάστοτε δραστηριότητα που συντελείται, όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους. Παράλληλα, φροντίζουμε και για την όσο το δυνατόν οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών εγκαταστάσεων. 

Εξαρτήματα Εξαερισμού – Κλιματισμού